Jæren Vinklubb

AKTIVITETSPLAN 2018


02. februar

Årsmøte, valg og bacalao

Smaking av endrueviner

HGP


09. mars

Mat og vin i harmoni

Kokkeelever og lærere ved Bryne videregående lager mat

Karl Marius Lillevik setter vin til

Bryne videregående skole


20. april

Bibi Graetz viner, Toscana

av Lars G Rein-Helliesen

HGP


25. mai

Toppen av Champagne

Svein Hellerud, Red & White

HGP


24. august

Viner helt Nils

Nils Nærland

Kafè Jærbuen, Nærbø


28. september

Viner til årets lam

Syv retters middag, med lam og vin

Jærkokken, Apoteket på Bryne


26. oktober

Massimago, en god produsent fra Veneto

Carlo Barnini, ønolog, professor, dyrlege og trubadur

Tor Steinsland, Jærsk Vinimport AS

HGP


23. november

Naken Vin til årets julemat

Fredrik Kolderup, NON DOS AS

Julemat fra Jærgarden

HGP



Du er på siderne til

Jæren Vinklubb

  • Hjem
  • Styret i 2025
  • Aktivitetsplan 2025
    • Aktivietsplan 2024.
    • Aktivitetsplan 2023
    • Aktivitetsplan 2022
    • Aktivitetsplan 2021
    • Aktivitetsplan 2020
    • Aktivitetsplan 2019
    • Aktivitetsplan 2018
    • Aktivitetsplan 2017
    • Aktivitetsplan 2016
    • Aktivitetsplan 2015
    • Aktivitetsplan 2014
    • Aktivitetsplan 2013
    • Aktivitetsplan 2012
  • Smakt i 2025
  • Årsmeldinger
  • Vedtekter
  • Litt av hvert