AKTIVITETSPLAN 2018
02. februar
Årsmøte, valg og bacalao
Smaking av endrueviner
HGP
09. mars
Mat og vin i harmoni
Kokkeelever og lærere ved Bryne videregående lager mat
Karl Marius Lillevik setter vin til
Bryne videregående skole
20. april
Bibi Graetz viner, Toscana
av Lars G Rein-Helliesen
HGP
25. mai
Toppen av Champagne
Svein Hellerud, Red & White
HGP
24. august
Viner helt Nils
Nils Nærland
Kafè Jærbuen, Nærbø
28. september
Viner til årets lam
Syv retters middag, med lam og vin
Jærkokken, Apoteket på Bryne
26. oktober
Massimago, en god produsent fra Veneto
Carlo Barnini, ønolog, professor, dyrlege og trubadur
Tor Steinsland, Jærsk Vinimport AS
HGP
23. november
Naken Vin til årets julemat
Fredrik Kolderup, NON DOS AS
Julemat fra Jærgarden
HGP
Du er på siderne til
Jæren Vinklubb