Jæren Vinklubb

AKTIVITETSPLANEN FOR 2013


08. februar:  Årsmøte, HGP


15. mars:  Mat og vin i harmoni. Karl Marius Lillevik i samarbeid med lærere og elever ved kokk- og servitørlinjen på Time vidergående skole.


19. april:  Champagne-smaking. Frank Herfjord er champagne-entusiast og kveldens foredragsholder. HGP.


31. mai:  Østerrikske viner. Knut-Espen Misje kommer fra Terroir Wines. HGP.


06. september: Burgund.  Merete Bø (vinjournalist i DN) blir vår kursholder.


05. oktober: Jæren Mat- og vinmesse. Denne gangen blir det fokus på viner fra Frankrike. Jærmuseet.


22. november: Vinsmaking med Nils. Smakingen ledes av Nils Nærland. HGP.

Du er på siderne til

Jæren Vinklubb

  • Hjem
  • Styret i 2025
  • Aktivitetsplan 2025
    • Aktivietsplan 2024.
    • Aktivitetsplan 2023
    • Aktivitetsplan 2022
    • Aktivitetsplan 2021
    • Aktivitetsplan 2020
    • Aktivitetsplan 2019
    • Aktivitetsplan 2018
    • Aktivitetsplan 2017
    • Aktivitetsplan 2016
    • Aktivitetsplan 2015
    • Aktivitetsplan 2014
    • Aktivitetsplan 2013
    • Aktivitetsplan 2012
  • Smakt i 2025
  • Årsmeldinger
  • Vedtekter
  • Litt av hvert