SMAKT I 2021
Fredag den 20 august hade vi besøk av Jon Oftedal. Han fortalte om sine sykkelturer i Europa og ga oss viner fra turen. Følgende viner ble presentert. Han ga oss også et vin diagram, her..
Den 10 september hade vi besøk av Geir Andre' Sjursen som fortalte om 'Mitt Italia*. Det var mange viner. Listen ligger her. Maten var laget av Kvalbein Gaard.: Italiensk ost og spekemat som forrett. Hovedretten var Porchetta ( ribberull ) med steikte paprika og poteter, og kvelden avsluttet med Italias nasjonaldessert Tiramisu.
På fredag 22 oktober hadde vi Nils som foredragsleser på SI-bygg. En meget intressant rundtur hos vinmaker Felsina. Utmerket mat fra IL Tempo. Vinene som vi smakte finner du her.
På novermber møtet smakade vi viner som passer til Julemat. Henrik Di lorenzo guidet oss. Vinerne ser du her og prensentasjonen ligger her. Julemat fra Jærbuen.
Du er på siderne til
Jæren Vinklubb